__________________________

Cookie-kat használunk, hogy még jobb böngészési élményed legyen. :)

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Mi a különbség a premade és promade szempilla között?

2022. 08. 08. 08:18:00
Mi a különbség a premade és promade szempilla között?

”Mi nem mondjuk meg mit használj, mi biztosítjuk Számodra azt, amit használni szeretnél, a legjobb. minőségben!” Ez egy webáruház feladata. 

Nem túl szerencsés a két termék névválasztása, mert sok pillás mai napig azt hiszi, hogy a premade és a promade pilla ugyanaz. Ez nem igaz.

 

PREMADE PILLA:  1. generációs előre fanolt pilla (ragasztott)

PROMADE PILLA: 2. generációs előre fanolt pilla (hőilesztett)

 
 

Készítettünk egy grafikát, hogy hogyan is néz ki a két terméktípus talpa. A kép felhasználása csak forrásra hivatkozással lehetséges! Forrás: netpilla.hu webáruház

A promade szempillák az előre gyártott (vagyis premade) pillák egyik legújabb generációja. (premade = előre gyártott, előre elkészített)

 

Különbségek a PREMADE és a PROMADE pillák között:

 

1. Talpak

Legfőbb különbség a premade szempilla és promade szempilla között a talpak kialakítása. A promade pillafanok rendkívül keskeny talpakkal rendelkeznek, míg a premade fanok talpa szélesebb.

2. Elhelyezkedés a pillacsíkon

A premade pillák a talpukkal, míg a promade pillák a "hasukkal" fekszenek a pillacsíkon. Ezt láthatjátok a termék fotóknál is.

3.  Fanok elkészítése

Ez szorosan kapcsolódik az első különbséghez. A premade (1. generáció) pillákat kézzel ragasztják össze ragasztó segítségével, a promade (2. generáció) pillákat pedig hővel illesztik, így lehet a már említett talpak szélessége más.

Vannak olyan márkák, ahol a premade (1. generációs) pillákat gépekkel állítják elő. Nálunk mindkét típusú szempilla kézzel készített!

 

NÁLUNK MINDKETTŐ KAPHATÓ. KATTINTS A KÉPRE A TERMÉKEKÉRT!

 
* ÖSSZEGZÉS *
 
A promade jobb, mint a premade? Nem, csak más. Attól függ, Neked mik az igényeid, milyen szetteket építesz, a vendégeidnek mik az igényei. Ezért is tartunk készleten premade és promade pillákat is (mint ahogyan a nagy világmárkák is), hiszen a piaci igény mindkettőre van, nem véletlenül. Ha nem vagy biztos, próbáld ki mindkettőt és utána biztosan érezni fogod, hogy neked melyik válik be jobban.
 

 

2020-ban a webáruházunkat premade pillák forgalmazásával kezdtük. Tudtuk, éreztük hogy ez a jelen és a jövő, ezért is volt fontos, hogy az első termékünk premade szempilla legyen. Annak ellenére, hogy két éve még közel sem volt annyira elterjedt, mint manapság. Sokan még ma sem szeretik, mert "megúszósnak" találják. Mivel a szempillaépítés világa folyamatosan fejlődik, így mindig jönnek újabb és újabb technológiák. Ezeknek az újításoknak köszönhetően évről-évre egyre többen találják meg a nekik megfelelő termékeket.