__________________________

Cookie-kat használunk, hogy még jobb böngészési élményed legyen. :)

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ABSOLUTE Lashes termékek - 2020 óta

ABSOLUTE Lashes termékek - 2020 óta

ABSOLUTE Lashes márkánkat azért alkottuk meg 2020-ban mert nem találtunk olyan márkát a piacon, ami innovatív lenne és minden igényt kielégítene. Első termékünk a premade pilla volt, ami akkoriban még sokszor lenézett típus volt, azonban mára rengeteg pillás (azóta) törzsvásárlónk lett premade-fan :)

PREMADE/PROMADE

1. termékünk: 12 soros műanyag tálcás ABSOLUTE premade pilla (rose gold)

Jelenleg ezek a termékek kifutó termékek! Tökéletes fanok, nem esnek szét, a ragasztófelvevő képességük kivételesen magas! Évekig pillás vásárlóink kedvence volt, de a jövőben szeretnénk környezettudatosabbak lenni csomagolás terén, ezért a műanyag csomagolást 2022 óta folyamatosan kivezetjük.

2. termékünk: 20 soros papírdobozos ABSOLUTE premade pilla (barack színű doboz)

Ez már legújabb csomagolású premade pillánk, kiváló minőségű Dél-Koreából származó PBT-ből készül. Ugyanúgy magas ragasztó-felvevőképessége fan, a fanok szuper tartósak nem esnek szét!


3. termékünk: 20 soros papírdobozos ABSOLUTE promade pilla (zöldeskék doboz)

Egyik kedvenc termékünk kívül-belül. Hőillesztéssel készült, a kérésünkre a gyárban a szakemberek pillacsíkok alját fóliával fedték be, hogy minél könnyebb legyen a csíkokat felvenni és nyomot se hagyjanak maguk után. Közepesen zárt fanok, mert hát az aranyközépút a legjobb mindig. :) 


4. termékünk: 1000 fanos RAPID ABSOLUTE promade pilla (fehér-citrom színű doboz)

Legújabb termékünk, független tesztelőink már javában használják. Szeptember-októberben kerül a piacra és garantáltan imádni fogjátok! :) A legkedvezőbb árú pilla, 1000 fant tartalmaz egy doboz, 7 sorban. Mix kiszerelésű hogy még kompaktabb legyen. Iratkozz fel, hogy elsők között értesülj, ha felkerül a webshopba.