Miért válassz premade/promade pillákat?

2020. 10. 22. 12:47:54
Miért válassz premade/promade pillákat?

Mik a premade/promade pillák előnyei?

Összezavar a sok kifejezés, te sem tudod már hogy mi a különbség a kettő között? Most rendet teszünk a szavak tengerében! A premade pillák olyan professzionális előre elkészített, szimmetrikus fanok, melyeket a stylistnak „csak” fel kell helyeznie vendége természetes pilláira. Azért idézőjelben írtuk, hogy „csak”, hiszen az is egy nagyon precíz és összetett művelet.


Mi az a premade, azaz előre elkészített szempilla?

A premade pillák olyan professzionális előre elkészített, szimmetrikus fanok, melyeket a stylistnak „csak” fel kell helyeznie vendége természetes pilláira. Azért idézőjelben írtuk, hogy „csak”, hiszen az is egy nagyon precíz és összetett művelet. A premade pillák hipergyorsan meghódították a világot, ezért is kezdtük el elsők között mi is webshopunkat 2020-ban ABSOLUTE Lashes premade pillák forgalmazásával. A premade pillákból léteznek egyébként PREmade és PROmade megnevezésűek is, melyeket egy másik blogposztban részletezünk. ⇒ MI A KÜLÖNBSÉG A PROMADE ÉS PREMADE PILLÁK KÖZÖTT? Kattints ide a válaszért!

 

Na de vissza magához az előre fanolt pillákhoz! Sokan 2020-ban még nem szerették ezeket a pillákat, de azóta nagyot fordult a magyarországi pillás világ és rengetegen tették le a voksukat az eredeti ABSOLUTE Lashes premade pillák mellett.
 
 

A PREMADE PILLA ELŐNYEI

 

Sokkal gyorsabban tudsz dolgozni, hiszen megspórolod a fanok kialakításának idejét, ezáltal több vendéget tudsz fogadni adott idő alatt, vagyis több bevételre tehetsz szert. Vagy ugyanannyi vendég mellett több szabadidőd marad :)
 
Egyes vendégeknek nem fér bele az alkalmankénti 2-2,5 óra felrakási/töltési idő
 
Nem kell órákig precízen koncentrálni, hiszen a töltési idő 1 órával rövidebb is lehet
 
a szett tartósságát NEM befolyásolja az, hogy premade pillákkal dolgozol
 
gyakorlatilag az órabéred 40-50 %-kal növekszik
 
 
ÁRAK  enlightened
 
Árakról nem szeretnek beszélni, de mi megtesszük ezt is: egy átlagos pillaállományú vendégnek kb. 100-100 fant helyezel fel új szett esetén.
 
Lássuk a számokat: 

Jelenleg a legkedvezőbb árű ABSOLUTE pilla a Rapid Promade kiszerelés, melyben 1000 fant található:

1 db fan 8 Ft!

 
3D - 8,9 Ft x 200 = 1780 Ft  / új szett
4D - 8,9 Ft x 200 = 1780 Ft / új szett
5D - 8,9 Ft x 200 = 1780 Ft / új szett
6D - 8,9 Ft x 200 = 1780 Ft / új szett
 
Ezek alapján jól látható, hogy igazán kedvező áron tudsz hozzájutni nálunk az előre elkészített eredeti ABSOLUTE promade pillákhoz.
 
 
 

Miért érdemes nálunk vásárolnod prémium minőségű ABSOLUTE premade/promade pillákat? Azon kevés webáruház közé tartozunk, ahol mindkét fajtát ki tudod probálni és meg tudod vásárolni! 

eredeti ABSOLUTE PREMADE pillák: 2D-től 6D-ig kaphatóak

eredeti ABSOLUTE PROMADE pillák: 3D-től 8D-ig kaphatóak