DIY műszempilla - Miért hasznos?

DIY műszempilla - Miért hasznos?

Miért fogod imádni a DIY műszempillát? 

Allergiás vagy a professzionális műszempilla ragasztóra vagy zavar hétköznapokon a műpilla? Esetleg sminkes vagy, akinek elengedhetetlen, hogy minőségi, tartós és könnyen applikálható tincses pillát használj? Jó helyen jársz!

A StarPilla DIY műszempillák több okból is hasznosak lesznek számodra:

Egyméretes dobozok: Nem kell mix kiszerelésű pillát venned, amibe valószínűleg úgyis lesz olyan méret, amit biztosan nem fogsz használni. Nálunk 8 mm-től 12 mm-ig találsz pilladobozokat. Úgy variálod, ahogyan te szeretnéd. Tudsz hétköznapibb és extrémebb szetteket is építeni!

Költséghatékony: Az épített műszempilla valljuk be nem olcsó. A szempilla stylistnak rengeteg költsége van, ami miatt egy új szett ára ma már 10 000 Ft felett van általában. A DIY műszempillák ezzel szemben többször felhasználhatóak és csak akkor használod őket, mikor csak szeretnéd.

Újrafelhasználható: A DIY műszempillák újrafelhasználhatók, vagyis többször is tudod viselni őket. Ezzel hosszútávon pénzt takaríthatsz meg, és csökkented a hulladék mennyiségét is.

Kreatív: A saját műszempilla elkészítése szórakoztató és kreatív tevékenység lehet. Lehetővé teszi, hogy kísérletezz különböző stylusokkal, hiszen a tincseket elfelezheted és tetszőleges sorrendbe tehet a méreteket, így más és más stílusú pillát kapsz.

Összességében a DIY műszempilla hasznos és költséghatékony megoldás lehet azok számára, akik szeretnek kísérletezni a sminkjükkel, és szeretnék testreszabni megjelenésüket.