__________________________

Cookie-kat használunk, hogy még jobb böngészési élményed legyen. :)

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

6 tipp kezdő pillásoknak

6 tipp kezdő pillásoknak

Kezdő pillás vagy? Úgy érzed rengeteget kell gyakorolnod, hogy profi váljon belőled? Olvasd el ingyenes cikkünket amiben hasznos tanácsokkal kaphatsz!


Készíts elő mindent reggel 

Vedd elő a vendégkartonokat, olvasd át őket, majd készítsd elő a pillákat, ragasztókat, csipeszeket stb.

 

Kezd a számodra legnehezebb részekkel az építést!

Az elején a szemed még sokkal frissebb és koncentrálni is jobban tudsz, mint például az utolsó 20-30 percben, ezért kezd a szemzugokkal pl. A kezelés végén már "csak" a könnyebb részekkel kell foglalkoznod.

 

A pilla fanokat megfelelő sebességgel mártsd a ragasztócseppbe! 

De mi a megfelelő sebesség? Erre nagyon gyorsan rá fogsz érezni és remélhetőleg oktatód is elmagyarázta neked, hogy miért fontos ez. Ha túl gyorsan mártod bele a pillát, akkor túl sok ragasztó fog rátapadni.

 

Zene szóljon, ne a hangotok!

Igen, tudjuk, fontos megbeszélni az elmúlt két hét történéseit, de ezt próbáljátok meg pl. a kezelés végén egy kávé mellett megejteni.  Beszélgetés közben nem fogsz koncentrálni a precíz lépésekre, és vendéged sem lesz nyugton, ha mesél éppen. Ez egy pihentető másfél  -2 óra, próbáljátok ezt kihasználni.

 

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás

Karriered elején nem lesz napi 4-5 vendéged, így lesz időd gyakorolni! Hidd el, rengeteget tudsz fejlődni, ha gyakorlod a fanok kialakítását, a ragasztó megfelelő felvételét és a pozicionálást. Ne feledd, a legjobbak is gyakorolnak!

 

Próbálj ki több terméket

Ne ragadj le az első termékeknél, amit használtál. Ki kell tapasztalnod, hogy melyik ragasztóval tudsz jól dolgozni a szalonod körülményei között. Lehet valakinek bevált egy termék, de neked egyszerűen nem jó. Ezzel csak az önbizalmadat veszíted el szépen lassan, ha ugyanannál maradsz. Nem veled van a baj és nem is a termékkel! Egyszerűen neked másik fog működni. Ezért is tartunk mi is több féle ragasztót. Vannak pillás vásárlóink, akik a kezdetektől csak és kizárólag Lovely Cleopatra ragasztót rendelnek tőlünk, más pillások pedig a Tornadora esküsznek.

Nézz szét ragasztóink között, biztosan találni fogsz neked megfelel! Kattins ide!