Lassú a pillaragasztód? Itt vannak a jelek, hogyan veheted észre!

Lassú a pillaragasztód? Itt vannak a jelek, hogyan veheted észre!

Hogyan vehetjük észre, hogy pilla ragasztónk lassú nekünk?  indecision

 

1. A műszempillák oldalra dőlnek, miután elengedted őket a csipesszel. Ez azért van, mert nem tapadnak hozzá a természetes pillához a műpillák, hiszen tovább kellene ott tartani őket. Sajnos így rendezetlen szett lesz a végeredmény.

2. Több pilla is összeregad. Ennek több oka is lehet - például a nem megfelelő izoláció - de azért is történhet, mert nem köt meg időben rendesen a ragasztó.

 

Miért problémás, ha túl lassú nekünk már egy ragasztó?

 

Azért, mert a pillaszett kesze-kusza, rendezetlen lesz vagy ha kivárjuk minden egyes pillánál a száradási időt, akkor iszonyatosan meg tudja növelni a szett felrakásának idejét.  Ez a mai világban, ahol pl.: promade pillákkal akár 1-1,5 óra alatt elkészülhet egy szett, nagy hátrány lesz a többi pillással szemben.

Mit tudok tenni, ha túl lassú a pilla ragasztóm?

Ha pl. 1,5 mp-es száradási idejű pilla ragasztóval dolgozol jelenleg és már lassúnak érzed, akkor szintet kell lépned. Tehát keresned kell egy 1 mp-es száradási idejű ragasztót, mint pl.: a Lovely Cleopatra vagy Victoria. Fontos, hogy szintenként, tehát fél másodpercenként lépjünk a ragasztó gyorsaságában, így mehetünk biztosra, hogy a nekünk megfelelő pilla gyorsaság. Rögtön 0.5 mp-es ragasztót nem érdemes kipróbálnod, mert nem lesz jó és a sikertelenség csak a motivációdat fogja elvenni attól, hogy ezt a csodás szakmát válaszd hosszútávon.