ABSOLUTE LASHES - Honnan a név?

ABSOLUTE LASHES - Honnan a név?

ABSOLUTE LASHES műszempilla márkánk 2020-ban született. Első termékeink az ABSOLUTE Lashes premade pillák voltak.

Absolute Lashes premade pilláinkat 2020 óta forgalmazzuk, majd egy kis időre rá első individual pilláink is megérkeztek.

A következő kiszerelésű premade pillák már nem kaphatóak nálunk. 2020-ban így néztek ki az első ABSOLUTE Lashes előre fanolt pillák. 

ABSOLUTE Lashes előre fanolt műszempilla 2020-banJELENLEG AKCIÓS PREMADE SZEMPILLÁKÉRT KATTINTS IDE!


2020-ban még jóval kevesebb műszempilla márkával találkozhattál magyarországi webshopokban, jó és kevésbé jó minőségben. A műkörmözés világában már sok-sok márka jelen volt, de a pillásoknak kevesebb lehetősége volt válogatni a különböző márkák közül. Innen jött az ötlet, hogy alkossunk meg egy olyan webáruházat a magyar pillásoknak, ahol nem csak egy márkát tudnak megvenni (ami saját), hanem a világ más területeiről származókat is. Így biztos lehetsz benne, hogy elfogultságmentesen állítjuk össze a nálunk kapható termékkínálatot! Sok-sok (világ)márkát kerestünk fel és ahol azt éreztük, hogy ugyanazt a magas minőséget képviselik, mint az ABSOLUTE Lashes márkánk, azokkal tárgyalásokba kezdtünk. Ennek eredményeként kapható ma is nálunk az orosz Lovely Lash Pro márka.

Mi nem a mennyiségre hajtunk, hanem a minőségre. yes Nem akarunk minden márkát árulni, csak azt, ahol tudjuk, hogy a márka átlátható és garantálja a minőséget, ezek mellett a termékek engedéllyel rendelkeznek! Ha nálunk vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy biztonságos anyagokat kapsz! Ne dőlj be a marketing szövegeknek, vásárolj biztonságos webshopból! Minden likvid anyagnál (pl.: ragasztó) megtalálod az engedélyezési számát! 

Folyamatosan keressük az új márkákat és tárgyalunk velük, hogy minél nagyobb választék közül válogathassatok.

+1 érdekesség:  Gondoltad volna, hogy előbb volt szlogenünk, mint terméknevünk? A "You will absolutely lash it" angol szlogent találtuk ki még az ötletelés elején. Innen már nem volt hosszú út az ABSOLUTE Lashes megalkotásáig :) 

 

Az indulás óta elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy webshopunk hasznos termékeket tartalmazzon, és ahogyan már írtuk, nem a mennyiség, hanem a minőség az prioritás nálunk.